Route

Bereikbaarheid

Adres

Rieteweg 4, Zwolle

Routebeschrijving

Auto
IJsselhallen Zwolle is direct gelegen aan de A28 en is hierdoor vanaf alle richtingen goed bereikbaar. Vanaf de A28 neemt u de afslag Zwolle Zuid. Volg de borden IJsselhallen-Zwolle.
Als u vanaf de N35 komt, neemt u ook de afslag richting Zwolle Zuid. Blijf deze route volgen tot het kruispunt Ittersummerallee/IJsselallee. Ga hier rechtsaf. Volg nu de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum.
Als u vanaf de N337 komt (uit richting Wijhe/Olst) gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. Volg de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum.
Indien u vanuit de richting Kampen komt, volgt u de N764 richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf Hasselterweg in en weg volgen tot T-kruising met Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf.

Openbaar vervoer
Trein – IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. U bereikt de IJsselhallen vanaf het NS-station te voet ongeveer in tien minuten. Neem de uitgang Centrum van het NS-station. Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Steek aan het eind daarvan de Veerallee/Willemskade over. Loop ongeveer tien meter naar rechts en ga linksaf, de Emmastraat door. Steek nu rechtdoor de parkeerplaats over en loop linksom langs het IJsselhallen-complex.
Bus – De volgende bussen rijden richting de IJsselhallen, halte Zwolle, IJsselhallen:
Lijn 5 Stadsdienst
Lijn 71 Zwolle – Emmeloord
Lijn 140 Dronten – Zwolle
Lijn 141 Zwolle – Urk
Lijn 171 Zwolle – Emmeloord

Parkeren

Er is een parkeerterrein bij de IJsselhallen met plaats voor ca. 3.000 auto’s. Parkeren kost ca. € 7 per auto.